Reacties op vakanties

 

Ingezonden door Henk Opentij: Bestemming Langeland in Denemarken (31/8-14/9)
16 september 2013: Het weer zat niet mee met name de wind kwam uit de verkeerde hoek. Over de andere visbare dagen hadden wij geen klagen, wel was het de eerste week vrijwel stroomloos, dat is nooit goede voor de kabeljauw. Helaas heb ik maar 1 foto en nog alleen maar omdat die kabeljauw was gevangen door mijn vrouw en daar was ze best trots op, vandaar!
Ingezonden door Tom Schotsmans: Bestemming Dolmøy Gjestebrygge in Noorwegen (27/8-6/9)
Een geweldige vakantiebij Dolmøy Gjestebrygge op Hitra, wij komen volgend jaar hier zeker terug.
 Ingezonden door Willem de Wit en zoon: Bestemming Dolmøy Gjestebrygge in Noorwegen (29/6-6/7)
 
10 juli 2013: Afgelopen week een geweldige week gehad in Noorwegen We hebben gemiddeld 10 tot 12 uur per dag (vooral in de nacht) gevist en vooral met natuurlijk aas leuke vissen gevangen. De heilbot is 9,5 kg en 97 cm lang. Totale vangst 11 soorten: Leng, koolvis, pollak, haai, heilbot, roodbaars, schelvis, wijting, makreel en steenbolk. Het weer was uitstekend, we konden de hele week naar buiten, veel zon, klein beetje regen. Alleen toen we de boot moesten schoonmaken stormde het..... 
Groet Willem
 Ingezonden door Jan Miedema: Bestemming Catchmore in Zweden (3/11-6/11/2012)
     
Dag 1: Na eerst kennis gemaakt te hebben met Kari onze visgids en ons prachtig groot Zweeds huis, zijn we naar onze bootjes gegaan. Schitterende bootjes in een heel mooi visgebied. Wij waren er klaar voor! s'Morgens was het windstil, niet goed voor de snoek en we hebben dan ook 2 stuks gevangen. Kari zorgde voor een super heerlijke Zweedse maaltijd met een drankje erbij.We zijn die dag op 2 blijven steken maar lieten de moed niet zakken.
Dag 2Vol vertrouwen begonnen we weer. Na een kwartiertje varen gingen we los. Gelijk bingo! We vingen binnen een half uurtje 7 snoeken maar de wind viel weg en het werd weer rustig.’S Middags nog 2 stuks gevangen en veel genoten van dit super mooie gebied.Kari heeft ons weer een heerlijke maaltijd voorgeschoteld en goeie tips gegeven.
Dag 3:Alweer mooi weer! Wij hoopten dat het vandaag wat waaien ging en inderdaad, de wind kwam en ja hoor er werden 19 snoeken gevangen, waarvan de grootste 84 cm. Kari genoot hiervan, want hij was niet tevreden over de vangst de eerste twee dagen.Wij hebben erg genoten deze dagen. We zijn vaak op visvakantie geweest maar dit is echt een aanrader! Wij komen zeker terug!

 

 

Teken het gastenboek

Nog geen toevoegingen aanwezig.