Snoekvissen bij Catchmore in de scherentuin

 

Welkom bij Catchmore van Kari Danielsson. Kari heeft 35 jaar ervaring in het vissen op snoek, snoekbaars, baars en zeeforel in het gebied van Sankt Anna en Slätbaken. Gedurende deze jaren heeft hij de tijd en de mogelijkheden gehad om ook veel te vissen langs de Zweedse Oostzeekust, maar hij vond nergens een gebied vergelijkbaar met Sankt Anna en Slätbaken. Deze schitterende archipel met de vele baaien, eilanden en de fantastische natuurlijke omgeving is uniek. Maar de belangrijkste reden is de kwaliteit van de visserij. Dit gebied omvat één van de beste populaties van grote snoek en snoekbaars in Zweden. Geen enkel ander gebied produceert jaarlijks grotere aantallen van 10kg+ snoek en 5kg+ snoekbaars! De gevarieerde archipel biedt grote mogelijkheden voor de verschillende vistechnieken van diep jig-vissen tot vliegvissen in ondiepe wateren.

 

In dit gebied is meerdere malen "de grootste snoek van het jaar" gevangen in de Östergötland regio, waarvan 2x door Kari persoonlijk. Verder is de snoekbaarsvisserij van hoge kwaliteit en gedurende de laatste 3 jaar zijn er vissen van 10kg+ gevangen. 

Ons advies: huur Kari in voor de voor uw eerste visdag, hij zal alles in het werk stellen om uw verblijf succesvol te maken door u te voorzien van tips over hoe te vissen, welk kunstaas u kunt gebruiken en u topstekken aan te wijzen, zodat u voor de overige dagen succesvol uw eigen weg kunt vinden. Uiteraard kunt u altijd op hem terugvallen als  "sidekick" voor advies en hulp op elk moment dat u wenst.

 

Nadere informatie?

Verkrijgbaar in PDF formaat via een klik op "Meer weten"