Accommodaties

 
Het Botenhuis (maximaal 7 personen)

Ook dit huis ligt aan de zuidzijde van het Slätbaken. Dit huis met een oppervlakte van 80 m² wordt ook wel het Botenthuis genoemd. Het woongedeelte is op de 1e verdieping en bestaat uit een woonkamer, eetkamer en keuken. De keuken beschikt over een fornuis met oven, magnetron, koel/vries combinatie, vaatwasser, koffiezetapparaat en waterkoker. Verder heeft u de beschikking over een tweetal terassen en 3 slaapkamers. Indeling slaapkamers: 2 slaapkamers met 2x 1-persoonsbedden, 1 slaapkamer met stapelbed. Een extra bed behoort tot de mogelijkheden. Het huis ligt op 200 meter afstand van een aan het water gelegen zomer-restaurant, 10 minuten rijden van een kleine supermarkt. Verder bestaat de mogelijkheid een "hot tub"  en sauna te huren, gelegen op een eilandje op 2 minuten lopen van het huis. Tenslotte kunt u voor grotere inkopen terecht in Söderköping, gelegen op 25 km afstand van het huis. Bedlinnen, handdoeken en eindschoonmaak zijn bij de huurprijs inbegrepen. Stegeborg beschikt niet  over een WIFI verbinding.

 
Cabin 1 en 2 Kajen en Piren (maximaal 8 personen)


Cabin 1 en 2 zijn gesitueerd op Stegeborgsgården aan de noordzijde van het grote water Slätbaken. De huizen beschikken over een gecombineerde woonkamer/eetkamer en keuken (geen TV), 4 slaapkamers -elk met 2x 1 persoonsbedden en een eigen douche en toilet. De keuken is uitgerust met een fornuis met oven, een koel/vries combinatie, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en een grote berging voor visspullen. Onderstaand een plattegrond en een huurvoorbeeld. Het huis beschikt niet over een WIFI verbinding. 

 
Huis Kyrketorp (maximaal 6 personen)

 75m² huis op 45 meter afstand van de privé botensteiger. Het huis is gelegen aan de zuidzijde van het Slätbaken en is geschikt voor maximaal 6 personen. Een schitterend uitzicht op het water en een groot terras met tuinmeubelen. In het hoofdgebouw 2 slaapkamers met elk twee 1-persoonsbedden, douche/toilet met wasmachine, woonkamer met flatscreen TV, keuken met fornuis/oven, magnetron, vaatwasser, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat en waterkoker. In het aparte gastenverblijf van 25 m² zijn twee 1-persoonsbedden.
 
Huis Sjöstugan (maximaal 4 personen)


Klein huisje van 35m² zeer geschikt voor kleine groepen tot 4 personen. Prachtig uitzicht op het water en op 40 meter een privé botensteiger. Overdekt terras met tuinmeubels en BBQ. Een slaapkamer met 2 stapelbedden, douche/toilet en een gecombineerde keuken/eetkamer/woonkamer. De keuken is voorzien van een fornuis met oven, magnetron, koel/vries combinatie, koffiezetapparaat en waterkoker. Dit huisje ligt ook aan de zuidzijde van het Slätbaken.