Riviervissen in de Skjern Å in Jutland

Aan de bovenloop van de Skjern A op zo’n 30 km van de monding ligt het plaatsje Skarrild. Hier hebben wij twee verschillende overnachtingsmogelijkheden elk met een privé traject van de rivier. Het visseizoen op de Skjern A loopt van 16 april tot 15 oktober. Een aantal riviertjes in de omgeving gaat al op 1 maart open en sluiten op 31 oktober. 
 
Vakantiehuis in Skarrild
Een nieuw particulier houten vakantiehuisje op een steenworp van de Skjern A. Bij dit huisje horen de visrechten voor maximaal 4 personen op een 1,2 km lang traject van de rivier. Hier worden voornamelijk zalm en zeeforel gevangen.  Mocht u de andere riviertjes in de omgeving met goede bestanden aan bruine forel en vlagzalm willen uitproberen kunt u bij de plaatselijke supermarkt de benodigde dagvergunningen kopen.
Naast dit huisje ligt bovendien een put-and-take meertje. Het comfortabele huisje is geschikt voor maximaal 4 personen en wordt per week verhuurd.  
 
Hotel Skarrildhus
Een schitterend landhuishotel in een groot park vlak buiten het plaatsje Skarrild. Bij de arrangementen zijn de vergunningen voor de twee privé trajecten van de Skjern A (4 km) en de Karstoft A (3 km) inbegrepen. 
Bij het vis/golf arrangement zijn de greenfees van de golfbaan van Aaskov inbegrepen. De 18 holes golfbaan (par 70) ligt op ca. 10 km van het hotel.  
 
Nadere informatie?
Verkrijgbaar in PDF formaat via een klik op "meer weten?"