Vliegvissen op zalm en forel op het Kola-schiereiland in Noord-Rusland

Varzina River Compagny
De Varzina River Compagny beschikt over een viertal locaties op het Kola schiereiland in het noordwesten van Rusland, één van de beste bestemmingen ter wereld voor de visserij op de Atlantische zalm. Indien er onverhoopt problemen ontstaan ingeval van ziekte e.d. is er een "Helicopter Emergency Evacuation "beschikbaar.
U heeft keuze uit:
 
Varzina Lodge
De Varzina River Lodge ligt aan de schitterende doorgroefde kust van het Kola Schiereiland met een volwaardige accommodatie voor de visserij op één van de beste rivieren ter wereld voor de Atlantische zalm.
 
Varzina Trout Camp
Varzina Trout Camp is een "must" voor iedere verknochte forelvisser. Grote bruine forel, die afzakt uit de  hooggelegen meren, met een gemiddelde lengte van boven de 50 cm – iedere gelande forel is waarschijnlijk van "Trophy" formaat - en grote Atlantische zalmen die gretig zijn om de gepresenteerde vliegen te nemen. 
Nieuw: In het Trout Camp is een helikopter aanwezig
 
om vissers naar de verder gelegen pools te transporteren.
 
Drozdovka River Camp
Dit Camp ligt aan de Drozdovka River, één van de verbazingwekkendste rivieren van het Kola Schiereiland. Dit tentenkamp biedt alles wat een vliegvisser nodig heeft na een succesvolle dag aan de rivier. Van een uitstekende accommodatie tot een prima verzorging met goede maaltijden. 
 
Sidorovka River Camp
Dit tentenkamp is gelegen aan de Sidorovka River is de ideale plek voor kleine groepen van 6 personen. Ben je opzoek naar een avontuur in een ongerepte omgeving met een fantastische visserij tegen budgetprijzen, dan heb je het gevonden. 
 
Nadere informatie
Klik op "Seizoen informatie" voor advies over o.a. hengels, lijnen, leaders en vliegen in de Varzina seizoenen.
Klik op "Locatie bestemmingen" voor een kaart met de positie van de bovengenoemde bestemmingen.