Zeevissen op Funen – Middelfart en Strib

Vakantiecomplex  Middelfart Feriecenter
Aan de Kleine Belt ligt dit vakantiecomplex met 121 luxe 6-persoons bungalows en een hoofdgebouw met buiten- en binnenzwembad, sauna en een restaurant. Er zijn ook mogelijkheden om uw vis schoon te maken en in te vriezen.
 
Botenverhuur in Middelfart en Strib
Te huur zijn diverse zeewaardige boten met of zonder kajuit en prima kotters met goede schippers. Klik voor afbeeldingen van de beschikbare boten op "Boten Funen".
 
Vakantiehuis met boot in Strib
Een 6-persoons vakantiehuis  met een oppervlakte van 62 m², bouwjaar 2009 en gelegen op ca. 2 km van de haven waar de 6,5 meter open jol met 14 pk dieselmotor en fishfinder ligt. Het vakantiehuis beschikt een woonkamer met TV, douche/toilet, 3 slaapkamers met zes 1-persoonsbedden,  een volledig ingerichte keuken,
een groot terras met tuinmeubelen, een barbecue en een faciliteit met stromend water voor het schoonmaken van vis.
 
Vakantiewoningen
Via de verhuurorganisatie MOB heeft u keuze uit een
ruim aanbod van vakantiewoningen. U kunt op verschillende manieren zoeken en u vindt uitgebreide informatie over de vakantiewoningen en de prijzen. Tevens kunt u via deze site ”on line een huis
reserveren. Uiteraard kunt u ook uw voorkeur(en) telefonisch of via email aan ons doorgeven, waarna wij voor u de boeking in orde maken. Wilt u dit aanbod bekijken klik dan op "vakantiewoningen" en u komt direct op de site van MOB.
Klik in "kies gebied" Nord-Vestfyn.
 
Meer weten?
Verkrijgbaar in PDF formaat via een klik op "meer weten?"