Zeevissen in Noorwegen

De lange en grillige kust van Noorwegen biedt een zeer grote variëteit aan vissoorten zoals kabeljauw, koolvis, pollak, leng, lom, zeewolf, zeeduivel, heilbot enz., enz. Wij bieden goed geoutilleerde bestemmingen met zeewaardige boten.
 
Dolmøy op Hitra in midden Noorwegen
Aan de noordzijde van het eiland Hitra bevindt zich het viskamp Dolmøy Gjestebrygge – een eldorado boven en onder water. In slechts enkele minuten bent u op uitstekende visplekken tussen de eilanden Hitra en Frøya. 
 
Kvalheim Fritid op Radøy in het fjordengebied
Deze Noorse zeevisbestemming ligt in het dorp Bøvågen op het eiland Radøy ca. 1,5 uur rijden ten noorden van Bergen. Het eiland ligt op de grens van het fjordengebied en de open zee. Hier kunt u het beschutte vissen tussen de eilanden perfect combineren met het echte diepzeevissen. 
Masfjordnes in het fjordengebied
Het dorpje Masfjordnes ligt op ongeveer twee uur rijden ten noorden van Bergen. De overweldigende omgeving in combinatie met de visrijkdom, maakt een visvakantie in Masfjordnes tot een onvergetelijke belevenis.
In het kleinschalige vakantiecomplex Sandnes Bryggja, gelegen aan het fjord, kunt u voor uw verblijf kiezen uit één van de comfortabele vakantiehuizen of appartementen voor 3 tot 10 personen.
 
Trysnes in zuid Noorwegen
Op slechts 25 kilometer ten westen van Kristiansand, de aankomstplaats van de veerboten uit Noord-Denemarken, ligt het schitterende Trysnes Marina & Feriesenter. Trysnes met haar beschutte ligging was oorspronkelijk een oude zeilboothaven en is nu een waar visparadijs. Alle ingrediënten voor een succesvolle vakantie zijn hier ruimschoots aanwezig!