Zeevissen in Trysnes in Zuid-Noorwegen

Op slechts 25 kilometer ten westen van Kristiansand, de aankomstplaats van de veerboten uit Noord-Denemarken, ligt het schitterende Trysnes Marina & Feriesenter. Trysnes met haar beschutte ligging was oorspronkelijk een oude zeilboothaven en is nu een waar visparadijs. Alle ingrediënten voor een succesvolle vakantie zijn hier ruimschoots aanwezig!
Op de rijke visgronden rond Trysnes kan in principe het hele jaar door op kabeljauw, koolvis, pollak, leng, lom en platvis worden gevist door de aanwezigheid van duizenden eilandjes en scheren met als beste periodes het voor- en najaar. Ook bij  zwaar weer kan altijd wel een beschutte baai of een plekje achter een eiland worden gevonden. Verder heeft u kans op zeeforel en heilbot. U kunt dus alle kanten op! 
Boten
Kwaliteit en veiligheid zij de trefwoorden bij de botenverhuur. Het gaat om boten tussen de 20 en 25 voet voorzien van goede dieselmotoren, zwemvesten en dieptemeter. 
 
Accommodaties
In Trysnes Marina & Feriesenter heeft u keuze uit 21 appartementen variërend van 42 tot 120 m² met plaats voor 3 tot 8 personen en allen met zeezicht. 
 
Nadere informatie?
Verkrijgbaar in PDF formaat via een klik op "meer weten?"